fbpx

Laagen. Naturnære opplevelser.

Laagen er en naturresort bygget på enkle designprinsipper, norske materialer og godt håndverk. Et reisemål for inspirasjon, gode måltider og uforstyrret søvn omsluttet av norsk kulturlandskap – og med umiddelbar avstand til Høyt og Lavt Vestfold, skandinavias største klatrepark.

Laagen befinner seg kun en kort biltur unna Oslo. Den naturnære plasseringen gjør likevel Laagen til et perfekt sted for å nyte stillheten. 

Nyt synet av stjernehimmel fra hodeputen – og våkne opp til fuglekvitter og rolig brus fra elven. Velkommen til en annerledes, komfortabel og intens naturopplevelse.

Partnerne

Agens er et digitalbyrå som har utviklet brukeropplevelser for ledende merkevarer i inn- og utland de siste 15 årene. Agens designer og utvikler digitale produkter, fasiliterer workshops, investerer i startups og setter opp nye selskaper med utvalgte partnere. Agens har samarbeidet med blant andre BBC, NRK, Apple, Schibsted og Norsk Tipping.

Høghytta er et bærekraftig og miljøvennlig hyttekonsept som bygger modulære tretopphytter og microhytter i massivtre. Hyttemodellen Hallingskarvet står langs Numedalslågen på høyreiste stolper hos Laagen. Alle hyttene til Høghytta kan bygges nesten hvor som helst.

Nature Compact Living (NCL) utvikler og tilbyr neste generasjons boopplevelser. NCL bygger smarte og kompakte boenheter bygget på containerstandarden – fundamentert på skandinavisk minimalisme, store glassflater og bærekraftige løsninger.

Høyt & Lavt er skandinavias største klatreparktilbyder. Med hele 17 parker bare i Norge og et rikt tilbud til alle ferdighetsnivåer og aldre er Høyt & Lavt en perfekt destinasjon for både familier og virksomheter som ønsker et sikkert og inspirerende adrenalinkick i hverdagen.

Samarbeidspartnere

Lundhs er en tradisjonsrik leverandør av naturstein, et bærekraftig, vakkert og solid materiale som benyttes til dekor, kledning, benkeplater og fliser. Lundhs spesialiserer seg på bergarten Larvikitt, en lokal og unik steintype som benyttes i Laagen.
Fjordfiesta er en ledende norsk møbelprodusent som både produserer tradisjonsrike norske designklassikere og utarbeider nye klassikere i samarbeid med et nøye kuratert utvalg designere. Laagen benytter Fjordfiestas møbler i møterommet.
Hamran er en norsk håndverksbedrift som lager møbler og interiørløsninger med høy grad av presisjon. Hamran har laget møbler til den anerkjente norske Michelin-restauranten “Under” og har levert en rekke interiørløsninger for møterommet i Laagen. 
Laagen Tur er en effektiv og pålitelig turpartner dersom man ønsker assistanse med logistikk og transport i Lågendalen. Kontakt ole@laagentur.no for mer informasjon.
Smau leverer funksjonell arkitektur og interiør tuftet på kontemporære uttrykk og skandinaviske materialvalg. Laagen har samarbeidet tett med Smau med tanke på løsningene i møterommet.
Emne3 er en Vestfoldbasert trevareleverandør med kompromissløse kvalitetskrav. Emne3 henter ut kortreist trevirke fra skogene i nærheten av Horten og har levert alt av innvendig kledning i møterommet i Laagen.