fbpx

Laagen er en perfekt destinasjon for gode samtaler, workshops og møter.

Med kort vei fra Oslo og sentral beliggenhet på Østlandet er Laagen det perfekte stedet for møter, konferanser og workshops. Vakker utsikt, dempet akustikk og gode lysforhold danner et godt bakteppe for produktive samtaler. Oppholdet kan selvsagt kombineres med overnatting, aktiviteter og mat.

Det første som slår deg når du ankommer workshop-huben i Laagen, er utsikten mot elven. 180 graders panoramavinduer fra gulv til tak slipper naturen inn i møterommet og skaper en atmosfære som er vanskelig å ikke la seg berolige og inspirere av.

Laagen er utstyrt med toppmoderne videokonferansefasiliteter. Med en 82 tommers TV, mikrofon- og høyttalerløsninger og høyhastighets internett er de aller fleste behov dekket for å kunne gjennomføre møter med eksterne deltakere. De store vinduene er også perfekte for både post-it-lapper eller skribling direkte på glassflatene. Laagen Hub har god plass for 12 stk i møterommet.

Kontakt oss for å skreddersy din møteopplevelse.

Laagen Hub kjøkken

Lokalt, norsk håndverk.

Møterommet i Laagen er utsmykket med kortreiste og lokale materialer. Møterommet er kledd i lokal ask fra Horten i Vestfold, ankomstpartiet er utsmykket med norsk elvestein – og møbler og interiør er levert av ledende norske designere. 

Kvalitetsleverandører som Fjordfiesta, Hamran, Lundhs, Sundays Design og Daniel Rybakken skaper en atmosfære bygget for gode samtaler. De høye vinduene i skråtakene slipper inn sollyset i alle rom og forsterker opplevelsen av naturen utenfor.

Bygget for fellesskap.

Gode møter mellom mennesker er tuftet på mer enn mekaniske samtaler over bordet. Måltidsfellesskap er et viktig relasjonsbyggende element i Laagen-opplevelsen. Kjøkkenet er spesialdesignet i tett samarbeid med Hamran snekkerverksted og innbyr til felles matlaging og gode måltider rundt bordet før møtestart – eller etter endt arbeidsøkt.

For å booke Laagen til møtevirksomhet, send en epost hit.

Matservering i møterommet til Laagen

Gode samtaler etter arbeidstid.

Møterommet er utformet med tanke på sosial aktivitet etter jobb. Nyt et godt glass vin foran peisen, sitt ute på terrassen og nyt utsikten over Laagen – eller slapp av i en komfortabel daybed ved orkesterplassen foran vinduet.

Aktiviteter for alle.

Vår samarbeidspartner Høyt & Lavt Vestfold har i over 10 år skreddersydd aktiviteter for alle. Med fokus på samarbeid tilpasses aktivitene din gruppe. Se Numedalslågen fra en ziplinetur eller gjør samarbeidsoppgaver på bakken ute i skogen. Naturen i Lågendalen er et perfekt utgangspunktet for de gode naturopplevelsene utendørs.

For å booke møterom og aktiviteter, send en epost hit.