fbpx
Previous
Next

Laagen består av fem glasscontainere, en tretopphytte og et møterom.

Samtlige byr på romslige uteplasser, panoramautsikt mot skog og elv, fantastisk komfort og gjennomtenkte løsninger. I både tretopphytta og glasscontainerne er det plass til 1-4 personer per hytte og i Laagen hub er det soveplass til 2 personer, men som møterom er det plass til 12 stk.

Blir en natt for lite? Du får rabatt på overnatting nummer to.

Her har du stjernepanorama fra soverommet, store glassflater tett på naturen og utsikt til Numedalslågen. Glasscontaineren er praktisk organisert med 2 soveavdelinger, minikjøkken, toalett og dusj.

Les praktisk informasjon her.

Hver container byr på en romslig terrasse med gasspeis, stoler og et lite bord. Hver terrasse har også et hengenett hvor du kan slappe av med en kaffe eller et glass vin. Vi har også et hengetelt like ved noen av containerhytta som kan benyttes som ekstra soveplass.

Les mer om glasscontainerne

Bo oppe i trærne i Tretopphytta vår Hallingskarvet med utsikt til Numedalslågen. Tretopphytta er bygget i massivtre og er praktisk organisert med 2 separate soveavdelinger, minikjøkken, toalett og dusj. Her kan du bo med familien eller venner.

Les praktisk informasjon her.

Tretopphytta byr på en stor terrasse med gasspeis, stoler, bord med god plass til å spise ute eller bare slappe av i hengekøya. Vi har også et hengetelt like ved tretopphytta som kan benyttes som ekstra soveplass.

Les mer om tretopphytta.

Laagen Hub er destinasjonen for spesielle anledninger. Huben er et eksklusivt møterom designet for samtale og måltidsfellesskap, men byr også på en helt unik overnattingsopplevelse. 

En elektrisk, skjult trapp leder opp til et soverom med stor terrasse og panoramautsikt over Laagen. Sengen står på skinner og kan rulles ut på terrassen slik at du kan sove ute under stjernene med 5-stjerners komfort. 

Med et design omtalt i diverse interiørmagasiner, et fantastisk, velutstyrt kjøkken, 86 tommers TV og et spa-aktig bad med doble dusjer er Laagen Hub en perfekt destinasjon for unike anledninger. 

Kontakt oss for mer informasjon og booking