fbpx
Previous
Next

Laagen består av fem glasscontainere og en tretopphytte.

Samtlige byr på romslige uterom, panoramautsikt både mot skog og elv, fantastisk komfort og gjennomtenkte løsninger. I både tretopphytta og glasscontainerne er det plass til 1-4 personer per hytte.

Her har du stjernepanorama fra soverommet, store glassflater tett på naturen og utsikt til Numedalslågen. Glasscontaineren er praktisk organisert med 2 soveavdelinger, minikjøkken, toalett og dusj.

Les praktisk informasjon her.

Hver container byr på en romslig terrasse med gasspeis, stoler og et lite bord. Hver terrasse har også et hengenett hvor du kan slappe av med en kaffe eller et glass vin. Vi har også et hengetelt like ved noen av containerhytta som kan benyttes som ekstra soveplass.

Les mer om glasscontainerne

Bo oppe i trærne i Tretopphytta med utsikt til Numedalslågen. Tretopphytta er bygget i massivtre og er praktisk organisert med 2 separate soveavdelinger, minikjøkken, toalett og dusj. Her kan du bo med familien eller venner.

Les praktisk informasjon her.

Tretopphytta byr på en stor terrasse med gasspeis, stoler, bord med god plass til å spise ute eller bare slappe av i hengekøya. Vi har også et hengetelt like ved tretopphytta som kan benyttes som ekstra soveplass.

Les mer om tretopphytta.