fbpx
Previous
Next

Glasscontainere

Skyvedører i glass fra gulv til tak. Glasstak med utsikt mot stjernehimmelen. Et velutstyrt kjøkken og en daybed som innbyr til morgenkaffe. De 5 glasscontainerne i Laagen gir deg en intens naturopplevelse som vanligvis forbindes med å sove under åpen himmel.

Rause vindusflater gir en naturnær følelse enten du befinner deg på soverommet, på kjøkkenet eller i stuen. Til og med dusjen lar deg oppleve naturen med speilglass fra gulv til tak – med vakker utsikt mot elven.

Et spartansk og funksjonelt nordisk interiørdesign hjelper deg å fokusere på naturen utenfor. Om du ønsker å viske bort skillet mellom inne og ute, skyver du bare en av skyvedørene til side og åpner opp for lyden av elvebrus og fuglekvitter. Ute på terrassen finner du to stoler og et hengenett perfekt for avslapping.

Containerne rommer opptil 4 personer og består av et soverom med komfortabel dobbelseng, stue/kjøkken og et bad med dusj og toalett. Oppholdsrommet byr på spiseplass til 4 og en enkel daybed. Daybed kan eventuelt også benyttes som ekstraseng. For praktisk informasjon les her.

Priser / Booking

Hengetelt

Laagen har totalt 2 hengetelt som kan fungere som et ekstra soverom. Hengeteltet passer spesielt for barn som ønsker å oppleve en natt ute i naturen.

Priser / Booking

Matopplevelser

Lag din egen mat eller bestill måltider fra vår meny.

Mat kan bestilles fra vår meny i disse periodene:

Mandag – fredag (ikke i helger og helligdager)