fbpx
Previous
Next

Tretopphytta

Har du drømt om å oppleve naturen høyt over bakken i en tretopphytte? Nå har du muligheten. Tretopphytta vår Hallingskarvet, er over bakken med spektakulær utsikt over Numedalslågen. Med sitt tiltalende treinteriør og tilhørende store terrasser kommer du tett på naturen enten du er inne eller ute. Bare det å komme seg opp i tretopphytta er en opplevelse i seg selv. Hytta i trærne passer de fleste – både for par som ønsker et kjærkomment avbrekk eller familier på opptil 4 personer. 

Tretopphytta i Laagen

Tretopphytta er på 30 kvadratmeter med en stor stue som byr på fantastisk utsikt. I tretopphytta er det 2 separate soveseksjoner, kjøkken til matlaging og bad med dusj og toalett. Nyt sene kvelder foran peisen og late morgener med utsikt til naturen. Lag din egen mat om du ønsker – eller ta med deg et vinglass ut på terrassen. Hytta har et godt utstyrt baderom samt en sovealkove der barna kan klatre inn og nyte naturen fra flere vinkler. For praktisk informasjon les her.

Laagen er tuftet på bruk av naturlige materialer og er gjennomført bærekraftig. Tretopphytta er bygget i massivtre-elementer som fører til et godt og behagelig inneklima. Få en følelse av hvordan det er å bo i ett med naturen.

Priser / Booking

Hengetelt

Laagen har totalt 2 hengetelt som kan fungere som et ekstra soverom. Hengeteltet passer perfekt for barn som ønsker å ha en natt under åpen himmel.

Matopplevelser

I tretopphytta er det lagt tilrette for å lage god mat selv i minikjøkkenet. Se vår smakfullemeny hvis dere ønsker å bestille mat til ditt besøk. 

Mat kan bestilles fra vår meny i disse periodene:

Mandag – fredag (ikke i helger og helligdager)