fbpx
Previous
Next
El-sykkel Laagen

Elsykkelturer

Lågendalen formelig ber om å bli utforsket på to hjul. Det finnes utallige turmuligheter – og du finner garantert en tur som vil passe dine ønsker, din form og ditt ferdighetsnivå. Siden vi alle ønsker å få et litt ekstra “push” innimellom, er alle syklene utstyrt med elektrisk motor slik at du kan nyte turen litt ekstra. Hundrevis av kilometer med veier og stier venter på deg. På turen kan du nyte flott utsikt, elver, fossefall og den flotte skogen i og rundt Lågendalen.

Ved å leie sykkel hos Laagen får du dette inkludert:

  • Giant Elektrisk Sykkel med 500W batteri. (60-100km rekkevidde)
  • GPS med kart og turforslag
  • Reparasjonsutstyr
Vi har satt sammen elsykkelpakker med overnatting, mat og leie av sykkel. Les mer.

Les mer om våre anbefalte turer

Laagen - Høyt & Lavt Klatrepark

Høyt & Lavt Klatrepark

Dersom du ønsker et aktivt opphold vil du bli glad for å høre at Skandinavias største klatrepark ligger kun et steinkast unna Laagen. Høyt & Lavt byr på utfordringer og opplevelser som sent vil glemmes for alle aldre. Klatreparken passer for familier, par, vennegrupper og bedrifter som trenger et frisk pust i hverdagen. 35 ziplines og over 250 hinder får adrenalinet til å bruse – uavhengig av alder og ferdigheter.

Ønsker du å være litt modig og kjenne hjertet banke litt ekstra? Da bør du teste ut ziplinen over Numedalslågen – 382 meter lang der du kan se laksen hoppe i elva.

Vi har egne Høyt & Lavt pakker som inkluderer overnatting, frokost og billetter til klatreparken. Les mer.

Les mer

Laagen - Fottur

Fottur i Lågendalen

Fantastiske omgivelser, tilrettelagte stier og grusveier legger grunnlaget for et rikt mangfold av turmuligheter i Lågendalen. Nyt et rikt utvalg av naturopplevelser i umiddelbar nærhet, inkludert rolige kulturopplevelser i Kjærra Fossepark der du kanskje kan se laksen hoppe. Se vakre store og mindre fiskevann, besøk spektakulære Trollfoss eller nyt utsikten på en av de mange toppene i området.

Les mer

Fiske i Numedalslågen

Numedalslågen er en av Norges beste lakseelver, og området rundt Kjærra er et av landets beste laksessteder. Fisking i Lågendalen er regulert, det trengs derfor fiskekort for å få noe på kroken.

For mer informasjon og bestilling av fiskekort.

Les mer